Goedemorgen,

Met genoegen kondigen we dit opwindende nieuwe live en online programma aan dat in januari van start gaat en dat is ontworpen om bewustzijn en begrip te brengen voor complexe traumagerelateerde dissociatie. Deze interactieve eendaagse training bouwt voort op ons 20 uur durende trauma-sensitieve yoga basisprogramma en biedt een klinisch kader dat het concept van dissociatie introduceert.

Om dit opwindende nieuwe programma te vieren en in de geest van het geven bieden we een korting van 20% voor deze nieuwe online training. Boek vóór 15 januari 2023 en gebruik de kortingscode TU5XEF6E om uw korting te ontvangen.

Ons vakgebied kan het gemakkelijk maken om toegewijd te raken aan één specifieke modaliteit of kennis, maar effectieve traumabehandeling is niet één instrument dat bij iedereen past. Het opdoen van kennis over de verschillende aspecten van trauma toont uw inzet om het lijden te verlichten, de cycli van geweld te beëindigen en mensen te helpen hun leven ten volle te leven.
Als u zich vandaag inschrijft, leert u meer over dissociatie en kunt u deze kennis integreren om uw cliënten te helpen een diepe, blijvende genezing te vinden.

Januari 2023

 25 januari 2023, 1 dag Inleiding tot Dissociatie, 14h00 tot 19h00 CET, Engels gesproken in onze Virtuele ruimte

Maart 2023

30 maart 2023, 1 dag Introduction to Dissociation, 14h00 tot 19h00 CET, Nederlands gesproken in onze Virtual space

Inleiding tot dissociatie: Online training

Dissociatie is een psychisch symptoom dat vaak geassocieerd wordt met een persoon die zich afgesloten voelt van zijn gedachten, gevoelens en identiteit. Dit symptoom treedt vaak op na een traumatische gebeurtenis. Controverses en misverstanden kunnen de klinische analyse verwarren, wat kan leiden tot complicaties bij therapie en andere behandelingsmogelijkheden.

Dit is een geweldige optie om jouw kennis te vergroten en de mensen met wie je werkt beter te ondersteunen.

Mocht je vragen hebben, laat het ons gerust even weten. Ons team staat klaar om je te helpen.

Met zorg,
Esther & Team Trauma-Sensitieve Yoga Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik kon niet langer onderscheiden wat echt en wat nep was. Alles, ook het heden, leek zowel te veel als helemaal niets te zijn.”

Clemantine Wamariya