Trea DraaijerTCTSY Facilitator, Yoga Docent
Yoga Docent, TCTSY Facilitator
Location: Giesbeek,  Gelderland, The Netherlands

Ik ben Trea Draaijer, yogadocent en geboren in Nederland. Ik ben begonnen met het volgen van yogalessen omdat ik lichamelijke en geestelijke klachten had. Ik merkte dat ik door yoga weer contact kon leggen met mijn lichaam. Langzaamaan verdwenen de klachten en voelde ik me krachtiger. Ik wilde dit graag delen met andere mensen en ben daarom de hatha-yogadocenten opleiding Saswitha gaan volgen in Bilthoven. Dit heb ik afgerond met als specialisatie: chakra-psychologie. Omdat ik hatha yoga statisch vond en vrij ‘hard’ ben ik na een aantal jaren de Do-In Yoga opleiding gaan volgen. Deze vorm van yoga is gebaseerd op Oosterse geneeskunst, Martial Arts en Taoïsme. Met Do-In Yoga maak je op een speelse manier verbinding met jezelf en beweeg je vanuit jezelf waarbij je het zelf-genezend vermogen van het lichaam stimuleert.
Inmiddels geef ik 12 jaar yogales. Door mijn ervaring als yogadocent werd ik me bewust van het helende vermogen van yoga en hoe het je kan helpen met het herstellen van trauma. Ik wilde het graag doorgeven en werd gemotiveerd om de TCTSY training te volgen.
Inmiddels geef ik als Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga Facilitator individuele lessen en hoop binnenkort te starten met groepen.
Je kunt meer informatie vinden op mijn website www.yogies.nl en je kunt mij contacten via t.draaijer70@gmail.com