Nieuw artikel alert!

Opnieuw leren voelen: Zo werkt Trauma Sensitive Yoga” te lezen, gepubliceerd in het magazine Yoga by Happinez

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de helende kracht van yoga, vooral als het gaat om het omgaan met trauma? ‍

Ik ben verheugd om het artikel “Opnieuw leren voelen: Zo werkt Trauma Sensitive Yoga” te delen, gepubliceerd in het magazine Yoga by Happinez. ✨

In dit artikel ontdek je hoe Trauma Sensitive Yoga een veilige en ondersteunende ruimte biedt voor mensen die te maken hebben gehad met trauma. Het is een benadering van yoga die gevoelig is voor de unieke behoeften en grenzen van individuen, en die hen helpt opnieuw contact te maken met hun lichaam en emoties op een respectvolle en genezende manier.

Wil je meer weten over deze benadering en de impact ervan op het herstelproces? Klik op de link hieronder om het volledige artikel te lezen en jezelf onder te dompelen in de wereld van Trauma Sensitive Yoga.

Ik hoop dat je het artikel met interesse zult lezen en dat het je inspireert om de transformerende kracht van yoga verder te verkennen.

Dank je wel, Maroesja, voor het prachtige artikel over Trauma Sensitive Yoga! Je hebt de kracht van yoga om te helen en te transformeren op een inspirerende manier beschreven. Je woorden zullen velen helpen op hun reis naar welzijn en genezing.

Veel leesplezier en een liefdevolle reis naar heling en welzijn!

Esther