Loading Events

This Trauma Sensitive Yoga Workshop for June is fully booked.

Please contact Esther at esther@traumasensitiveyoganederland.com to add your name on the waiting list, or inquire for our next workshop in October 2019.  

Warm wishes,

Esther 

De basisworkshop Trauma Center Trauma Sensitive Yoga van 20 uur voor yogadocenten, gezondsheidsdeskundigen & GGZ-hulpverleners in Juni 2019 in Haarlem.

In deze basisworkshop van 20 uur maken deelnemers kennis met de kernconcepten en toepassingen van TC-TSY. Bedoeld als inspiratie voor yogadocenten om hun lessen meer trauma-kundig te maken en als steun voor GGZ-professionals om het lichaam te betrekken bij de behandeling van mensen die kampen met PTSS, een ontwikkelings- of complex trauma.

Trauma Center Trauma Sensitive Yoga (TC-TSY) werd ontwikkeld in 2003 en sindsdien heeft het programma de interventie uitgevoerd bij naar schatting 25,000 cliënten in meer dan 150 plaatsen in de VS en verder nog 20 landen wereldwijd.

Met gepaste trots brengen we nu Trauma Sensitive Yoga naar Nederland met een basisworkshop van 20 uur die erkend is door het Trauma Center van Justice Research Institute (JRI) in Boston (VS). Het Trauma Center Trauma Sensitive Yoga programma is opgericht door directeur David Emerson en Bessel van der Kolk.

Esther van der Sande is de enige TC-TSY-Facilitator, Trainer en Supervisor in Nederland die erkend is door het Justice Research Institute in Boston.

Leerresultaten

Aan het eind van deze workshop, hebben de deelnemers:

  • kennis van de meest recente traumatheorie en neurofysiologie;
  • kennis van de theoretische onderbouwing en methodologie van het TC- TSY-model;
  • inzicht in de onderzoeksbasis en empirische basis van TC-TSY;
  • inzicht in de toepassing van TC-TSY-principes in de eigen praktijk;
  • een ‘afrondingsbrief’ ontvangen na het volgen van de workshop.

Erkenning

Erkend door The Trauma Center at The Justice Resource Institute, Brookline, Massachusetts.

Workshop Informatie

Locatie
DÉ PLEK
Waarderweg 19
2031 BN HAARLEM

Wanneer

Vrijdag 21 (Avond sessie) van 17.00 tot 20.00hr
Zaterdag 22 en Zondag 23 Juni 2019  van 9.00 tot 17.30hr

Uw investering
€ 395,00 (inclusief BTW)

Dit event wordt in het Nederlands gefaciliteerd

  • Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor professionele ontwikkeling. Praten over trauma, zelfs in de context van een professionele training, kan triggering zijn.

Laat je certificeren in de TC-TSY methodologie

Deze basistraining van 20 uur geeft toegang tot het certificeringsprogramma in TC-TSY van het Center for Trauma and Embodiment at  Justice Research Institute (JRI) Boston. Voor meer informatie, klik hier

Testimonial

“De combinatie van yoga en psychologie in het verwerken van trauma is een bijzondere en effectieve aanpak. Esther weet deze twee werelden mooi te combineren.”
Olanda Momcilovic, Amsterdam – TCTSY Workshop 2018

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Story, Choose Your Platform!