Trauma Sensitive Yoga 20 uur Basis Workshop in Haarlem – Oktober/November 2019

/Trauma Sensitive Yoga 20 uur Basis Workshop in Haarlem – Oktober/November 2019
Loading Events

De basisworkshop Trauma Center Trauma Sensitive Yoga van 20 uur voor yogadocenten, gezondsheidsdeskundigen & GGZ-hulpverleners in Oktober/November 2019 in Haarlem.

In deze basisworkshop van 20 uur maken deelnemers kennis met de kernconcepten en toepassingen van TC-TSY. Bedoeld als inspiratie voor yogadocenten om hun lessen meer trauma-kundig te maken en als steun voor GGZ-professionals om het lichaam te betrekken bij de behandeling van mensen die kampen met PTSS, een ontwikkelings- of complex trauma.

Trauma Center Trauma Sensitive Yoga (TC-TSY) werd ontwikkeld in 2003 en sindsdien heeft het programma de interventie uitgevoerd bij naar schatting 25,000 cliënten in meer dan 150 plaatsen in de VS en verder nog 20 landen wereldwijd.

Trauma Sensitive Yoga Nederland is erkend door het Trauma Center van Justice Research Institute (JRI) in Boston (VS), om de basisworkshop van 20 uur te faciliteren. Trauma Center Trauma Sensitive Yoga programma is opgericht door directeur David Emerson en Bessel van der Kolk.

Esther van der Sande is de enige TC-TSY-Facilitator, Trainer en Supervisor in Nederland die erkend is door het Justice Research Institute in Boston.

Leerresultaten aan het eind van deze workshop, hebben de deelnemers:

  • kennis van de meest recente traumatheorie en neurofysiologie;
  • kennis van de theoretische onderbouwing en methodologie van het TC- TSY-model;
  • inzicht in de onderzoeksbasis en empirische basis van TC-TSY;
  • inzicht in de toepassing van TC-TSY-principes in de eigen praktijk;
  • een ‘afrondingsbrief’ ontvangen na het volgen van de workshop.

Erkenning

Erkend door The Trauma Center at The Justice Resource Institute, Brookline, Massachusetts.

Workshop Informatie

Locatie

Bibliotheek Zuid-Kennermerland, Gasthuisstraat 32, Haarlem

Wanneer

  • Woensdag 30 Oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Donderdag 31 Oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Vrijdag 1 November 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Uw investering

€ 395,00 (inclusief BTW)

  • Dit event wordt in het Nederlands gefaciliteerd.
  • Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor professionele ontwikkeling. Praten over trauma, zelfs in de context van een professionele training, kan triggering zijn.

Laat je certificeren in de TC-TSY methodologie

Deze basistraining van 20 uur geeft toegang tot het certificerings-programma in TC-TSY van het Center for Trauma and Embodiment at  Justice Research Institute (JRI) Boston. Klik hier voor meer informatie.

Testimonial

“De combinatie van yoga en psychologie in het verwerken van trauma is een bijzondere en effectieve aanpak. Esther weet deze twee werelden mooi te combineren.”

Olanda Momcilovic, Amsterdam – TCTSY Workshop 2018

Tickets

Unlimited available
Trauma Sensitive Yoga 20 hr Foundational Workshop - Oktober /November 2019 - Haarlem395.00 Trauma Center Trauma Sensitive Yoga 20-uur Basis Workshop Haarlem 30 &31 Oktober / 1 November 2019