Loading Events

Door de nieuwe maatregelen genomen door de overheid ivm Covid 19, hebben wij besloten om deze workshop online via zoom door te laten gaan. Hierdoor zijn er enkele mogelijkheden vrij gekomen om deel te nemen aan deze workshop. Voor vragen email ons naar info@traumasensitiveyoganederland.com

In goede gezondheid en warme groet,

Esther

Deze basis training Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga (TCTSY) van 20 uur voor yogadocenten, gezondsheidsdeskundigen, gezondheidscoaching, docenten & GGZ-hulpverleners is op  2,3 &4 November aanstaande Online via Zoom. 

In deze basis training van 20 uur maken deelnemers kennis met de kernconcepten en toepassingen van Trauma Center Trauma Sensitive Yoga  (TCTSY). Bedoeld als inspiratie voor yogadocenten, leraren  om hun lessen meer trauma-kundig te maken en als steun voor GGZ-professionals om het lichaam te betrekken bij de behandeling van mensen die kampen met PTSS, een ontwikkelings- of complex trauma.

Trauma Center Trauma Sensitive Yoga (TCTSY) werd ontwikkeld in 2003 en sindsdien heeft het programma de interventie uitgevoerd bij naar schatting 25,000 cliënten in meer dan 150 plaatsen in de VS en verder nog 20 landen wereldwijd.

Met gepaste trots brengen we Trauma Sensitive Yoga naar Nederland met een basis training van 20 uur die erkend is door het Center for Trauma and Embodiment van Justice Research Institute (JRI) in Boston (VS). Het Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga programma is opgericht door directeur David Emerson en Bessel van der Kolk.

Esther van der Sande is de enige TCTSY-Trainer en Supervisor in Nederland die erkend is door The Center for Trauma and Embodiment  / Justice Research Institute in Boston-MA 

Leerresultaten

Aan het eind van deze workshop, hebben de deelnemers:

  • kennis van de meest recente trauma theorie en neurofysiologie;
  • kennis van de theoretische onderbouwing en methodologie van het TC- TSY-model;
  • inzicht in de onderzoeksbasis en empirische basis van TC-TSY;
  • inzicht in de toepassing van TC-TSY-principes in de eigen praktijk;
  • je ontvangt een ‘letter of completion’  na het volgen van deze training.

Erkenning

Erkend door The Center for Trauma and Embodiment at The Justice Resource Institute, Brookline, Massachusetts.

Training Informatie

Locatie
Online via Zoom

Wanneer
Monday 2 November 2020 van 10:00 to 16:00 uur
Tuesday 3 November  2020 van 10:00 to 16:00 uur
Wednesday 4 November 2020 van 10:00 to 16:00 uur
De workshop is inclusief 2-3 uur zelf-study 

Uw investering
399,00 (incl. BTW)

Dit event wordt in het Nederlands gefaciliteerd

  • Deze training is uitsluitend bedoeld voor professionele ontwikkeling. Praten over trauma, zelfs in de context van een professionele training, kan triggering zijn.

Laat je certificeren in de TC-TSY methodologie

Deze basistraining  geeft toegang tot het certificeringsprogramma in TC-TSY van het Center for Trauma and Embodiment at  Justice Research Institute (JRI) Boston. Voor meer informatie, klik hier

Testimonial

“Nogmaals veel dank, wat een mooie training. Erg waardevol voor mij persoonlijk, als yoga docent en als SPV”. Dirk Delisse  – Online TCTSY training

“De combinatie van yoga en psychologie in het verwerken van trauma is een bijzondere en effectieve aanpak. Esther weet deze twee werelden mooi te combineren.”
Olanda Momcilovic, Amsterdam – TCTSY training

Warme groet,

Esther

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Story, Choose Your Platform!