Loading Events

Trauma Education Workshop  “Grenzen”

Welkom bij de Trauma-Sensitieve Yoga Nederland’s Trauma Educatie !

We heten je van harte welkom in een online ruimte waar we samen kunnen komen, kunnen leren over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de effecten van trauma, en, als je je comfortabel voelt, kunt delen over je eigen ervaring met het onderwerp. In het verleden hebben we onderwerpen onderzocht zoals; trauma en je hersenen, trauma en geheugen, trauma en zelfzorg, en trauma en je darmen. Het onderwerp voor de volgende  Trauma Educatie workshop gaat over  “Grenzen” en zal plaatsvinden op zondag 11 september van 16.00 – 17.00 uur Centraal Europese Zomertijd (CEST)

Wat is een Trauma Educatie workshop?

Tijdens de LIVE-ONLINE workshop van een uur doen we een korte Trauma-Sensitive Yoga practice, introduceren we een onderwerp (ingeleid door een spreker), en openen we de groep voor een discussie, als dit nuttig voor je is. Je bent in geen geval verplicht om te delen. Soms, afhankelijk van het onderwerp, zal er een reflectieve oefening zijn in plaats van een korte Trauma-Sensitieve Yoga beoefening.

Eens per maand organiseren we een workshops, om samen te komen en je te laten weten dat je niet alleen bent op deze reis. Tijdens de online lessen is er niet veel tijd om te discussiëren of misschien te leren over trauma en het lichaam. Dit is waar we prioriteit aan geven tijdens de workshop. Het is geen groepstherapie sessie, gewoon een plek om samen te komen en mogelijk te leren.

Iedere Trauma Educatie Workshop heeft een andere spreker die een ander onderwerp inleidt, deze maand:

Spreker – Pyrrha Singerling

Co-Host – Nicole Renne

“Grenzen”

Tijdens deze bijeenkomst kun je meer helderheid krijgen over omgaan met verschillende grenzen van jezelf en anderen.

Deze workshop kan jou helpen om duidelijkheid te krijgen over het bepalen van jouw grenzen en waarom dat zo lastig is. En de voor- en nadelen van het verschuiven van grenzen. Ook is er aandacht voor veel voorkomende verschillen tussen hoe mannen en vrouwen omgaan met grenzen.

Voor wie is het?

Als je meer duidelijkheid wil hebben over jouw grenzen en hoe je die kunt stellen, dan is deze workshop voor jou. Je leert welke stappen je kan zetten om beter op te gaan komen voor jouw grenzen.

Wat heb je nodig?

Je bent welkom pen en papier klaar te leggen mocht je aantekeningen willen maken.

Praktische informatie:

Als je de online lessen niet bijwoont ben je ook van harte welkom in de Trauma Educatie Workshop om te leren over trauma en het lichaam.

Na het boeken van je plaats hier op de website, ontvang je de zoom link om de workshop bij te wonen door Eva Reitsma.

De groep zal worden gefaciliteerd in het Nederlands, maar de co-host zal vertalen in de chatbox waar nodig. De zoom link zal dichter bij de tijd naar de deelnemers worden gestuurd.

Komende onderwerpen:

Zondag 9 oktober om 16.00 – Hechting en Trauma Deel 2 (spreker: Esther van der Sande in het Engels)

Zondag 6 november om 16.00 – Trauma en Codependency (spreker: Cleo Westermann in het Nederlands)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Story, Choose Your Platform!